la scoica si on plonge

Renumit in Constanta, restaurantul La Scoica se afla vis-a-vis de sediul vechi al Universitatii „Ovidius”. Desi arata ciudat in exterior, interiorul este foarte elegant. Gazdele te conduc la masa, ceea ce te scuteste de enervanta intrebare „unde ne asezam?” Preturile sunt ok. Ambianta este placuta, intima.

scoica

Pizza „La Scoica” are cam mult aluat si deranjeaza colegii de masa, pentru ca miroase a fructe de mare si nu e tocmai un miros placut. Dar Quatro Stagione este perfecta. Are putin aluat si o savoare care impaca toate gusturile.

pizza

Pentru cei care m-au contrazis cand am afirmat ca „On Plonge” nu este acelasi lucru cu „La Scoica”, precizez: La scoica se afla pe str. Aprodu Purice nr. 5 iar On Plonge este pe malul marii, aproape de Cazino, in portul Tomis. Iata cateva imagini de la On Plonge. Din pacate nu am nicio imagine cu exteriorul si interiorul restaurantului, dar se pot gasi pe internet.

on plonge

Trebuie sa spun ca On Plonge ramane preferatul meu. Salata de fructe de mare este ok, iar calamarul este delicioooooos. Servirea e buna, preturile maricele, interiorul este modern, aerisit, elegant.

Ce mai, e clar, cand vreau sa mananc in Constanta si sa ma simt excelent, aleg On Plonge.

Anunțuri

3 Responses to la scoica si on plonge

  1. omuldin umbra spune:

    Mie mi-a placut muflonul…:)

  2. bau bau spune:

    Donsoara’ mogul…cat bani e reclama?!! 🙂 Nu de alta…da’ am senzatia ca dincolo era mai ieftin. 😛

  3. bau bau spune:

    P.S. „Cat bani” intra la capitolul licenta poetica! 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: