pestera limanu

Pestera Limanu este foarte interesanta. Daca vii dinspre Mangalia, cam la 50 m inainte sa parasesti satul este un drum de pamant la dreapta pe care mergi pana in dreptul stalpului de piatra (vezi in imagini).

Pestera este in stanga  stalpului, sub pietre. Portiuni in care te deplasezi cu mersul piticului, tuneluri imense, pereti uscati de stanca, mii de galerii subterane prin care te poti cu usurinta rataci:

Atentie! Desi ti se poate parea o gluma sa explorezi pestera, nu este asa. Apeleaza nr. de telefon 0753133946 si accepta sa fii ghidat de Catalin, un tanar care de la 17 ani se ocupa de turistii amatori sa faca o plimbare subterana. Este un tip amabil si nu cere multi bani pe servicii. Noua ni s-a parut usor de explorat aceasta pestera, astfel ca la intoarcere am incercat sa ne descurcam singuri, lasandu-l pe Catalin ultimul in sirul indian. Din pacate am incurcat de nenumarate ori drumul desi eram convinsi ca mergem pe calea buna spre iesire. Noroc de Catalin care ne intorcea din ratacire…

Zona este superba, merita toata atentia!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: